Voorinschrijving

De voorinschrijving voor Zonneparken Zwaagdijk is per 31 december 2021 gesloten. Wil je op de hoogte blijven van onze vervolgstappen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

West-Friese energie: het ultieme streekproduct

Op deze pagina schrijf je je in bij de voorinschrijving. Dat gaat zo: 

  1.  Check op het kaartje of je in het juiste postcodegebied woont 
  2. Bereken met de calculator hoeveel zonnecertificaten je nodig hebt om je energieverbruik te dekken. Uiteraard mag je je ook aanmelden voor 1 of 2 certificaten! 
  3. Vul het inschrijfformulier in. Dit verplicht je tot niets! In de privacyverklaring kun je lezen hoe we omgaan met je contactgegevens.  
  4. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de inschrijving!  

  

 

Subsidieregeling

Voor Zonneparken Zwaagdijk maakt Zonnecoöperatie West-Friesland 2 (ZCWF2) gebruik van de Subsidie Coöperatieve Energieopwekking. Deze vervangt de oude postcoderoosregeling. De subsidieregeling stimuleert energiecoöperaties en VvE’s om gezamenlijk in de eigen leefomgeving hernieuwbare elektriciteit, zoals zonne- of windenergie of waterkracht op te wekken. Deze exploitatiesubsidie draagt per opgewekte kWh bij in het rendabel maken van de installatie. De subsidieperiode is 15 jaar. Zo lang heb je dus gegarandeerd rendement op je investering in Zonneparken Zwaagdijk. 

 
 

Ook met een klein budget

ZCWF2 wil dat heel Westfriesland kan profiteren van duurzame zonnestroom uit Zwaagdijk. Daarom kun je al instappen vanaf € 75,-. Hier komt een eenmalige bijdrage voor het lidmaatschap van de coöperatie bij van € 25,-. Dit maakt dit project heel laagdrempelig.  

Wil je meedoen met meerdere zonnecertificaten? Dan adviseren we je om je eigen energieverbruik aan te houden. Dit kun je terugvinden op de jaarafrekening van je energieleverancier. Hiernaast kun je uitrekenen hoeveel certificaten je nodig hebt om je volledige stroomverbruik om te zetten in zonne-energie.  

Voorbeeld: Je stroomverbruik is 2760 kWh per jaar. Dit staat gelijk aan 25 zonnecertificaten.  

 

 

Calculator Zonnecertificaten / Verbruik

Inschrijfformulier Zonneparken Zwaagdijk

Wil je deelnemen in Zonneparken Zwaagdijk? Vul dan onderstaand formulier in. Dit is de voorinschrijving. Deze verplicht je tot niets. De voorinschrijving geeft ons een beeld van de voorkeuren per postcodegebied. Voorinschrijvers krijgen voorrang bij de uiteindelijke toekenning van zonnecertificaten. Vul alle velden nauwkeurig in, druk op ‘verzenden’ en wij doen de rest! 

Voorwaarden t.a.v. de leden/participanten:
    • Per adres kan maximaal één persoon of onderneming als deelnemend lid deelnemen.
    • De deelnemende leden van de coöperatie beschikken over een zogenaamde kleinverbruikersaansluiting (met een totale maximale doorlaatwaarde van ten hoogste 3 x 80Amp) op het adres waar ze wonen of gevestigd zijn.
    • Een deelnemend lid kan verhuizen naar een locatie buiten de Postcoderoos én deelnemend lid blijven. Eventuele nieuwe deelnemende leden moeten bij toetreding woonachtig of gevestigd zijn in de Postcoderoos

 

Nieuwsbrief

"(verplicht)" indicates required fields

Invullen wanneer u zich namens een organisatie of bedrijf aanmeldt.
Akkoord(verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Informatie

Contact

Design & Web: Reclamebureau The Golden Delicious. Copyright © 2021. All rights reserved.