Inschrijving

West-Friese energie: het ultieme streekproduct

Op deze pagina schrijf je je in bij de inschrijving voor Zonneparken Zwaagdijk. Dat gaat zo: 

  1.  Check op het kaartje of je in het juiste postcodegebied woont 
  2. Maak een account aan op ons Portaal Econobis. Dit verplicht je tot niets! In de privacyverklaring kun je lezen hoe we omgaan met je contactgegevens.  
  3. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de inschrijving

Subsidieregeling

Voor Zonneparken Zwaagdijk maakt Zonnecoöperatie West-Friesland  gebruik van de Subsidie Coöperatieve Energieopwekking. Deze vervangt de oude postcoderoosregeling. De subsidieregeling stimuleert energiecoöperaties en VvE’s om gezamenlijk in de eigen leefomgeving hernieuwbare elektriciteit, zoals zonne- of windenergie of waterkracht op te wekken. Deze exploitatiesubsidie draagt per opgewekte kWh bij in het rendabel maken van de installatie. De subsidieperiode is 15 jaar. Zo lang heb je dus gegarandeerd rendement op je investering in Zonneparken Zwaagdijk. 

 
 

Ook met een klein budget

ZCWF wil dat heel Westfriesland kan profiteren van duurzame zonnestroom uit Zwaagdijk. Daarom kun je al instappen vanaf € 75,-. Hier komt een eenmalige bijdrage voor het lidmaatschap van de coöperatie bij van € 25,-. Dit maakt dit project heel laagdrempelig.  

Wil je meedoen met meerdere zonnecertificaten? Dan adviseren we je om je eigen energieverbruik aan te houden. Dit kun je terugvinden op de jaarafrekening van je energieleverancier. Hiernaast kun je uitrekenen hoeveel certificaten je nodig hebt om je volledige stroomverbruik om te zetten in zonne-energie.  

Voorbeeld: Je stroomverbruik is 2760 kWh per jaar. Dit staat gelijk aan 25 zonnecertificaten.  

 

 

Samen meedoen aan dit buurtinitiatief

Aanmelden nieuwsbrief via ons portaal Econobis

Via onderstaande aanmeld-knop word je naar het klantenportaal van Econobis geleid. Dit systeem is speciaal ontworpen voor duurzame lokale projecten.

Binnen 2 minuten maak je een nieuwe account aan. Voor jezelf of je organisatie. Je ontvangt vanzelf een mailtje met uitleg over het instellen van je wachtwoord, activeren van je account en inloggen zodat je je kunt inschrijven.

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten, sta je vanaf heden ingeschreven voor de nieuwsbrief. Het is vervolgens erg eenvoudig om je in te schrijven voor Zonneparken Zwaagdijk of andere duurzame initiatieven. Ook ben je weer met een druk van de knop weer uitgeschreven.

 

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Contact

Design & Web: Reclamebureau The Golden Delicious. Copyright © 2021. All rights reserved.